Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hármas karambol az úrhidai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 04.

Három személygépkocsi ütközött pénteken reggel Úrhida és Székesfehérvár között. A sárpentelei bekötőút és a szabadbattyáni elágazó között egy Suzuki Swift, egy Opel Astra és egy Ford Focus karambolozott. A Suzukiban utazó, súlyosan sérült nőt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. A Suzukit vezető férfi, és az Opelt vezető nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesethez a székesfehérvári tűzoltóság egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonult.

 
Kigyulladt a 23-as busz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 03.

ImageKigyullad a 23-as busz tegnap délután Székesfehérváron, a Fiskális út és a Kassai utca kereszteződésében. A menetrend szerint közlekedő jármű sofőrje a visszapillantó tükörben vette észre, hogy a hátsó kerekeknél erőteljes füst gomolyog, ezért megállt, s leszállította az utasokat. A tűzoltók hamarosan a megérkeztek a helyszínre - ekkor csaptak fel a lángok a motortérből. A gyors intézkedésnek köszönhetően a tűz nem terjed át az utastérre, és személyi sérülés sem történt.

Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 27.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság júliusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
A tegnapi vihar több fát is kidöntött Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. június 25.

ImageTöbb mint tíz esetben, zömében Székesfehérvárra riasztották a tűzoltókat a tegnap esti vihar miatt. A hirtelen jött, rövid ideig tartó, orkán erejű szél a város több pontján fákat döntött ki, illetve több méteres ágakat szakított le. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 191 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2091 - 2094 / 2094